Coberta de cabana agrícola

Nova pavimentació i serveis als carrers de Pauls

Nova pavimentació i serveis als carrers de Pauls

L'equip d'Espot Cardós es va encarregar en l'any 2014 de l'obra d'urbanització dels carrers de Paüls. Es tractava d'una obra en la qual es pretenia reformar la urbanització de tots els carrers de la població, soterrant les instal·lacions de les escomeses principals i deixant una previsió per, en un futur pròxim, poder soterrar les instal·lacions de telefonia i de baixa tensió. Tot el projecte executat per a la urbanització i noves infraestructures en els carrers de la població es realitzava amb l'objectiu de millorar l'estètica del conjunt de cases típiques dels nuclis d'alta muntanya. Aquesta renovació d'infraestructures es justificava pel continu ús d'aquests carrers, tant per veïns com per visitants de la zona, donat que es tracta d'un entorn amb força afluència turística en aquest nucli de població. És per aquest motiu que l'ajuntament de La torre de Capdella ens va confiar els treballs d'adaptació de paviments dels vials i dels serveis a les necessitats actuals de la població, i donar així un nou ús i imatge atractiva d'aquests espais.

Per tal d'executar els treballs previstos, Espot Cardós va haver de realitzar l'enderrocament de paviments existents i el moviment de terres per a la col·locació de les noves instal·lacions soterrades per fases. Un cop renovades les instal·lacions s'executava el reblert de rases i es realitzava una base amb solera de formigó armat per a rebre finalment l'acabat de paviment de pedra del país. Tots aquests treballs es van haver de realitzar per fases i de manera organitzada per tal de no deixar isolats als habitants de Paüls. Per tal que a totes hores hi hagués accés a cadascun dels habitatges, els treballs d'urbanització s'organitzaven de manera que sempre hi existia una plataforma d'accés a cadascun dels habitatges dels carrers on s'estava treballant per tal de no bloquejar l'entrada dels habitants de Paüls a casa seva.

Fitxa tècnica

Obra: Urbanització - Urbanització i reforma integral dels carrers i soterració de les instal·lacions de les escomeses principals

Any: 2014

Localització: Paüls de Flamisell

Client: Ajuntament de La Torre de Capdella

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.