Coberta de cabana agrícola

Adequació de les instal.lacions de l'Heliport de Tírvia

Adequació de les instal.lacions de l'Heliport de Tírvia

Construccions Espot-Cardós S.L. realitzà una sèrie d'actuacions encaminades a resoldre una sèrie de deficiències observades a l'Heliport de Tírvia, per tal de poder operar en aquest d'una forma segura d'acord amb la normativa aeronàutica vigent.

Per a la millora de l'heliport es realitzà la reposició de la màniga de vent, es realitzaren els treballs de modificació de la senyalització horitzontal (TLOF, FATO, llocs d'estacionament, carrer de rodada, H, senyals de guia d'alineació de la trajectòria de vol), el desplaçament de les llums de TLOF, la nova execució de la pavimentació del nou carrer de rodada: el carrer de rodada existent perquè els helicòpters es dirigeixin als llocs d'estacionament no tenia un tamany adient d'acord a la normativa aeronàutica vigent. Es va haver de pavimentar un nou carrer de rodada per tal de respectar les distàncies de seguretat de l'helicòpter circulant a l'actual dipòsit de combustible, també es va haver d'ampliar el paviment dels senyals de guia d'alineació de la trajectòria. Per a l'execució del paviment de rodada s'ha realitzat una solera de formigó armat HP-40 de 20 cm. de gruix nominal, realitzada "in situ" sobre 20 cm. de tot.ú artificial com a subbase granular per a millorar el comportament estructural i transmetre millor les càrregues al terreny.

Fitxa tècnica

Obra: Rehabilitacions - Obres d'adequació de les instal.lacions, paviments i senyalització de l'heliport de Tírvia

Any: 2015

Localització: Tírvia

Client: Aeroports de Catalunya S.L.U.

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.