Coberta de cabana agrícola

Consolidació estructural i cobertes de la capella de Santa Maria de la Serra

Consolidació estructural i cobertes de la capella de Santa Maria de la Serra

Obra de consolidació estructural, on es varen fer les següents actuacions: Desmuntatge i muntatge de coberta, bigues sabateres perimetrals, reparació/substitució de bigues malmeses, substitució de tauler malmès. Impermeabilització amb làmina de polietilè (impermeable a l'aigua i permeable al vapor). Acabat amb pissarra del país de recupeció (60%) i substitució similar a l'existent (40%), clavada amb visos d'acer inoxidable i junta de neoprè. Careners i minvells amb planxa de zinc.

Reconstrucció d'arc i cúpula de l'absis. Atirantat de l'arc mitjançant tirant metàl·lic. Eliminació de vegetals amb aplicació de biocida i raspallat. Rejuntat amb morter de calç, previ sanejat de la junta mitjançant impulsió d'aire i raspallat. Reparació d'esquerdes amb filtracions de beurada de calç. Reconstrucció del mur amb paredat de pedra recuperada o de nova aportació similar a l'original, i morter de calça hidràulica. Restitució volumètrica amb elements petris. Restitució volumètrica del mur amb morter de calç. Obertura de finestres i portes, restauració de brancals i llindes o arcs. Reconstrucció de finestra absidal. Desmuntatge de paredat sobre la cornisa de l'absis. Recrescut de murs, restitució de materials. Excavació del replè interior fins al nivell original del paviment. Seguiment arqueològic.

Fitxa tècnica

Obra: Obra civil - Restauració de façanes i substitució de coberta

Any: 2017

Localització: Farrera

Client: Incasol

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.