Coberta de cabana agrícola

Edifici d'habitatges Santa Llúcia a Paüls de Flamisell

Edifici d'habitatges Santa Llúcia a Paüls de Flamisell

Promoció de 19 habitatges de nova construcció a la població de Paüls de Flamisell. En el projecte es va plantejar un edifici plurifamiliar de tres cases adossades. L'edifici disposava d'un pati d'entrada exterior comunitari i d'un acabat pavimentat amb lloses. Amb la construcció d'aquest edifici, es satisfà la necessitat de construcció de segones residències en zones de muntanya.

L'edifici es va construir amb fonamentació de formigó armat, estructura de plantes a base de forjats de formigó armat, forjats mixts de fusta i formigó i coberta muntada sobre estructura de fusta. Façanes exteriors realitzades a base de ceràmica i revestiments combinats de pedra del país, i aplacats de fusta. La coberta de l'edifici està construïda a base de bigues de fusta polides i encadellat de fusta de pi en l'interior, aïllament tèrmic, taula basta i llosa de pissarra en l'acabat exterior. Aïllament de doble vidre amb cambra d'aire en les fusteries exteriors o similar.

Fitxa tècnica

Obra: Obra nova - Promoció d'habitatges

Any: 2008

Localització: Paüls de Flamisell

Client: Finques Vall Fosca S.L.

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.