Coberta de cabana agrícola

Edifici unifamiliar entre mitgeres a Sarroca de Bellera

Edifici unifamiliar entre mitgeres a Sarroca de Bellera

Enderroc, reforma integral i consolidació d'un edifici que era existent per convertir-lo en un habitatge de planta baixa, en la que s'integra un loca d'ús indefinit, 2 plantes pis i una planta sotacoberta.

Constructivament, l'edifici es va resoldre amb l'execució de fonaments de sabates aïllades i estructura de pilars de formigó armat fins al primer forjat. La resta de nivells fins a coberta es resolen amb estructura de pilars metàl·lics i forjats de viguería de fusta laminada. Coberta d'estructura de fusta laminada amb acabat exterior de teula àrab ceràmica. Divisions interiors i exteriors amb parets de ceràmica i acabat exterior de façana amb revestiment de pedra del país.

A l'interior destaca la construcció d'una nova escala amb forma poligonal d'acer laminat, revestida de fusta en tota la seva longitud, instal·lació de llar de foc individual en cada planta, fusteries exteriors de perfileria en PVC i vidres amb cambra d'aire.

Fitxa tècnica

Obra: Reforma i consolidació d'edifici entre mitgeres

Any: 2016

Localització: Sarroca de Bellera

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.