Coberta de cabana agrícola

Neteja de cunetes i desaigües en els accesos a la CHR Sallente

Neteja de cunetes i desaigües en els accesos a la CHR Sallente

L'equip de Construccions Espot-Cardós S.L. ens ocupem any rere any de la neteja i l'adequació de les cunetes de carretera i carrers del terme municipal de Tremp. Les principals tasques consisteixen en retirar les pedres i despreniments de terra de l'interior de les cunetes, en ambdós sentits i en tot el recorregut de la carretera comprès entre el final de poble de Capdella i els accessos a la caverna i a receptora de la CHR Sallente.

Es duu a terme la neteja de les canonades de pas d'aigua que hi ha en el mateix tram de carretera, la neteja d'herbes i ramatge que destorba el pas de l'aigua, la neteja i reparació de les reixetes de protecció que hi ha a les canonades de pas d'aigua, la reparació amb formigó dels sots que existeixin en algun tram de cuneta, conservant el perfil original, i la reparació amb formigó dels forats que existeixin en algun tram de la carretera. D'aquesta manera, es garanteix la seguretat i manteniment d'aquestes zones de pas.

Fitxa tècnica

Obra: Altres serveis - Neteja i adequació de cunetes

Any: 2017

Localització: Pallars Jussà

Client: Endesa Generación, SA

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.