Coberta de cabana agrícola

Parc infantil a Fontsagrada

Parc infantil a Fontsagrada

L'equip d'Espot Cardós vam dur a terme la rehabilitació d'una zona d'oci infantil al municipi de Fontsagrada. Per aquesta rehabilitació, ens vam encarregar de la construcció d'una porta metàl·lica d'entrada i del revestiment de les columnes del parc i del terra amb cautxú. També s''hi van afegir nous jocs infantils i jocs d'entrenament per adults, perquè tots els habitants del municipi en puguin gaudir.

Amb la porta d'entrada es crea un espai més tancat i en conseqüència, protegit; i amb el nou material utilitzat per al terra, més tou i modelable, es garanteix una millor durabilitat del parc i una millor protecció als infants de les caigudes, evitant possibles ferides. En definitiva, una rehabilitació per la millora d'aquests espais lúdics que fa més viu el poble i evita el deteriorament de la zona.

Fitxa tècnica

Obra: Urbanització - Rehabilitació parc infantil

Any: 2010

Localització: Fontsagrada, Pallars Jussà

Client: Ajuntament de Gavet de la Conca

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.