Coberta de cabana agrícola

Rehabilitació de la coberta i façanes de l'escola de Montrós

Rehabilitació de la coberta i façanes de l'escola de Montrós

La reforma plantejada volia refer la totalitat de la coberta i repicar els junts dels murs exteriors de pedra i posteriorment es va realitzar el seu rejuntat, ja que procedir a realitzar actuacions puntuals en l'edifici generava un problema d'imatge en l'acabat de la coberta i façanes.

Per tant, es va plantejar la substitució de la totalitat de la coberta que era de llosa de pedra, amb l'execució d'un anellat superior de coronament de l'escola amb un cèrcol de formigó armat per donar una seguretat i estabilitat a l'edifici. Amb aquesta proposta es volia recuperar els acabats externs existents i generar la seguretat estructural a l'immoble. Mitjançant el repicament de l'arrebossat existent en façanes de l'edifici, es va aconseguir recuperar l'acabat de pedra vista tan identificativa de les cases en zones de muntanya.

Fitxa tècnica

Obra: Rehabilitacions - Treballs de substitució de la coberta i rehabilitació de façanes

Any: 2013

Localització: Montrós

Client: Ajuntament de La Torre de Capdella

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millor la teva experiència de navegació i poder oferir-te continguts interessants. Ara la Llei obliga a comunicar-te que al continuar navegant pel nostre lloc web, el que t’agraïm enormement, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Acceptar