Coberta de cabana agrícola

Rehabilitació de la coberta i reparació de les façanes de l'església de Paüls

Rehabilitació de la coberta i reparació de les façanes de l'església de Paüls

Des d'Espot Cardós vam dur a terme l'enderroc de la coberta de l'Ermita de Paüls, així com de l'estructura de fusta existent. Es va fer una anivellació de paret de pedra per la formació de dues noves pendents, la formació d'un cèrcol de formigó armat perimetral i la col·locació del nou embigat de fusta com a estructura de la coberta. Es va donar una protecció de la fusta amb un tractament bacteriològic i la col·locació d'un nou acabat de pissarra. També vam dur a terme la creació d'un campanar totalment acabat i la col·locació sobre el cèrcol de formigó armat. Vam fer el repicament dels junts de les parets exteriors de pedra i posterior rejuntat, i per últim, es va fer una neteja de la zona.

Fitxa tècnica

Obra: Rehabilitacions - Rehabilitació de coberta i façanes

Any: 2012

Localització: Paüls

Client: Consell Comarcal del Pallars Jussà

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millor la teva experiència de navegació i poder oferir-te continguts interessants. Ara la Llei obliga a comunicar-te que al continuar navegant pel nostre lloc web, el que t’agraïm enormement, entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Acceptar