Coberta de cabana agrícola

Servei de manteniment de les captacions dels rius de l'Agrupació Alt Pallaresa

Servei de manteniment de les captacions dels rius de l'Agrupació Alt Pallaresa

Els treballs de millora i manteniment de les captacions de reg consisteixen en la reconstrucció de les represes, per assegurar la captació d'aigua en l'època de reg. Les preses estan efectuades en sentit oblic a la llera del riu i a manera d'assut.

Els treballs de manteniment es realitzen de manera manual a fi de remoure el mínim possible el llit del riu.

La reconstrucció s'efectua amb pedres o altres elements del mateix llit del riu per assegurar una millor captació d'aigua. L'equip de Construccions Espot-Cardós s'encarrega del manteniment d'aquestes captacions en un total de 153 assuts al llarg de tot el recorregut dels rius Vall Farrera, riu Tavascan, riu Lladorre, riu d'Estaon i riu Cardós de la zona del Pallars Sobirà.

Fitxa tècnica

Obra: Canals i Regs - Millora i manteniment de les captacions de reg de les centrals hidràuliques de Montamara, Tavascan i Llavorsí

Any: 2017

Localització: Pallars Sobirà

Client: Endesa Generación S.A.

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.