Coberta de cabana agrícola

Servei de regs de la Conca de Tremp

Servei de regs de la Conca de Tremp

Els terrenys de reg als que està destinat aquest servei es troben compresos dins de la zona denominada Regs de Tremp i la seva localització es troba entre els termes municipals de Talarn, Tremp, Gavet, Llimiana, Castell de Mur i Isona-Conca d'Allà. Aquests terrenys reben el subministrament d'aigua mitjançant un conjunt d'estacions de bombeig i canals que s'alimenten des dels embassaments de Sant Antoni i de Terradets i del Canal de Gavet.

Construccions Espot-Cardós S.L. realitza totes les operacions necessàries pel subministrament a peu de parcel·la dels cabals necessaris per al reg d'acord amb els torns i períodes establerts per cada una d'elles. L'equip d'Espot-Cardós ha mantingut durant anys una gran implicació en la prestació d'aquests serveis, que s'han de realitzar mitjançant una eficaç i eficient organització del capital humà de l'empresa, els mitjans tecnològics i materials. Algunes de les actuacions que s'inclouen en aquest servei són: Neteja dels canals i de les secundàries; Manteniment de les cases de bombes; Maniobra de les bombes i vàlvules; Regulació, distribució i control d'aigua dels canals principals; Regulació i distribució d'aigua de les secundàries i parcel·les.

Fitxa tècnica

Obra: Canals i Regs - Servei de subministrament, explotació i manteniment dels Regs de la Conca de Tremp

Any: 2017

Localització: Conca de Tremp

Client: Endesa Generación S.A.

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima?

NECESSITES UN PROJECTE A MIDA?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.