CANALS I REGS

Des de 1998 col·laborem amb una de les grans distribuïdores elèctriques del país, Endesa, per gestionar el contacte i el manteniment dels regs de tota la Conca de Tremp. Un total de 80 Km. de canals gestionats íntegrament per l’equip d’Espot Cardós. Experts en la matèria, podem dur a terme el manteniment, la reconstrucció i la millora de canals i la regulació i la distribució de l’aigua d’aquests.

Tu despreocupa’t, la maquinària i les estructures dels canals i regs poden ser gestionades íntegrament per nosaltres.

Manteniment de
Canals de reg

Fem la neteja i el desembrossament regular de canals i secundaris de tot el sistema de reg, per una correcta circulació de l’aigua. Ens ocupem del manteniment de les cases de bombes i estem certificats per la utilització de productes fitosanitaris, podent aplicar herbicida per matar i desinfectar males herbes de marges i banquetes i millorar així l’accés als canals.

Reconstrucció manual
de preses

Construïm i reconstruïm preses o basses manualment per frenar i guardar l’aigua de la baixada dels rius. Amb aquestes petites preses, assegurem la captació d’aigua en les èpoques de reg. També dividim l’aigua i controlem la seva distribució per arribar on es vulgui, realitzant una construcció íntegra, dins dels rius i de canals divisors fets de pedra.

Regulació i distribució d’aigua a canals

Amb el nostre personal responsable de séquies ens podem ocupar de donar les tandes de reg a tot un conjunt de canals, controlant que cada regant es quedi amb la seva quantitat d’aigua justa i que aquesta aigua pugui arribar a tothom qui l’utilitza. També ens encarreguem de l’obertura i tancament de comportes i bombes d’aigua.

Vols que ens encarreguem dels teus canals de reg?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Projectes relacionats

Aquestes són alguns dels canals de reg i preses que hem reparat i seguim regulant actualment. Serà el teu canal el pròxim en ser distribuït per nosaltres?

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.