CONSTRUINT EXPERIÈNCIA DES DE 1997

CONSTRUINT EXPERIÈNCIA DES DE 1997

Espot Cardós neix l’any 1997 de la mà de Manel Marqués i Josep Carrera, dos socis amb un mateix objectiu: apropar el sector de la construcció al territori dels Pallars. Des d’un bon inici, els treballs principals eren petites feines d’excavació de terra i de manteniment pels canals de reg del Pallars i les comarques més properes. A poc a poc i acumulant anys d’experiència, a Espot Cardós vam ampliar la nostra trajectòria dedicant-nos a l’execució íntegra d’obra nova, obra civil i rehabilitacions de tota mida, tant de caràcter públic com privat.

Som molt més que una constructora: la polivalència i les ganes de més és la força que ens motiva a anar més enllà de la construcció. Ens posicionem com una constructora capaç d’oferir serveis molt variats per satisfer totes les necessitats dels nostres clients, treballant no només en la construcció i rehabilitació d’obra pública i privada, sinó també en infraestructures hidràuliques, en el manteniment de canals i regs i en oferir altres serveis complementaris com la neteja i tala d’arbres, l’aplicació de fitosanitaris i el lloguer de maquinària, entre d’altres.

La forta demanda del sector ens ha fet créixer, permetent-nos incorporar un equip de treball format específicament en els diferents àmbits de treball que s’han de dur a terme i que compta també amb la maquinària necessària per realitzar treballs de tota mena i de la forma més ràpida i eficaç possible.

L’EQUIP D’ESPOT CARDÒS

Espot Cardós som un equip de més de 20 treballadors, formats i capacitats per dur a terme tot tipus de treballs en l’entorn de la construcció. En aquests 20 anys d’història, ens hem especialitzat i organitzat en diferents equips de treball, per poder oferir els serveis més específics amb el personal qualificat necessari, segons la demanda dels nostres clients.

equip

ELS VALORS QUE ENS IDENTIFIQUEN

Polivalència en el servei

Podem afirmar amb satisfacció que som un equip versàtil, que tenim la capacitat d’adaptar-nos amb facilitat i rapidesa en els diferents tipus de projectes, sempre oferint un resultat d’alta qualitat i professionalitat. Comptem amb treballadors especialitzats per dur a terme tot tipus d’obres garantint la millor gestió i organització, i en conseqüència, aconseguint un resultat òptim.

Disponibilitat i immediatesa

Responem amb immediatesa davant les peticions dels nostres clients; la seva satisfacció és el nostre objectiu i si ho sol·liciten, responem al moment. La nostra organització interna ens fa capaços de realitzar el màxim de serveis possibles simultàniament i amb disponibilitat per treballar en els nous projectes que puguin arribar.

Personal qualificat

La formació dels nostres treballadors és un dels punts més destacables d’Espot Cardós: ens formem constantment per conèixer i aplicar les tècniques més innovadores i així posicionar-nos com una empresa puntera en el sector. Cadascú de nosaltres compta amb la formació específica en el seu àmbit, fet que li permet realitzar les seves tasques de la forma més eficaç.

Qualitat i professionalitat

20 anys d’experiència acumulats ens posicionen com una empresa referent en el sector de la construcció que té l’objectiu principal de satisfer les necessitats de tots els seus clients. La confiança dipositada en nosaltres ens fa seguir creixent com a constructora i com a equip, aprenent i millorant dia rere dia en tot el que fem.

Rapidesa en el servei

Som un equip eficient que implementem els projectes més complexos amb la màxima rapidesa, complint sempre els terminis establerts i garantint la millor eficiència de les hores laborables. Una bona organització d’equip ens permet dedicar-nos en diversos projectes al mateix temps per donar resposta a totes les demandes dels nostres clients.

Espais rurals i naturals

Treballem en entorns rurals i naturals, actualment cobrim un radi d’uns 100 km. des de la nostra delegació a Tremp i oferim una comunicació completa. La nostra ubicació prepirinenca fa que la majoria dels nostres treballs es desenvolupin en entorns naturals, respectant al màxim el medi ambient i apostant per una major sostenibilitat en tots els nostres projectes.

LA QUALITAT COM A REQUISIT INDISPENSABLE

A Espot Cardós destaquem per la nostra capacitat d’evolució, la formació continua i el desenvolupament de les tasques amb la més alta qualitat. Per aconseguir-ho hem implantat un sistema de gestió integrada, certificat per Bureau Veritas, el qual garanteix una correcta gestió de la qualitat, la seguretat, la salut i la cura del medi ambient de la nostra empresa. Mantenim la vigència d’aquest sistema, que avala el nostre compromís de qualitat davant dels nostres clients, sotmetent-nos a auditories anuals i realitzant formacions contínues que milloren les competències dels nostres treballadors.

A Espot Cardós apostem pel creixement intern amb formacions especialitzades en prevenció laboral i primers auxilis, així com també amb cursos tècnics per a cada equip de treball. Aquesta metodologia ens permet treballar també en àmbits com l’aplicació de fitosanitaris, la realització de treballs en espais confinats, i en la conducció i maneig de maquinària gran, pesada o especial. Gràcies a aquesta formació i els certificats que ens avalen, Espot Cardós reuneix totes les capacitats per dur a terme internament tots els projectes de forma íntegra. Consulta aquí la nostra Política de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals.

La nostra companyia està certificada sota les normes ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018, és per això que anualment realitzem una avaluació dels nostres proveïdors homologats en on els productes i serveis contractats són inspeccionats pel responsable de SIG, segons els requisits contractuals (qualitat, documentació, terminis de lliurament, taxa de fallades en productes, etc..). en la darrera homologació tots els nostres proveïdors han estat acceptats. S'agraeix a tots ells aquesta col·laboració contínua.

FORMACIÓ ALS TREBALLADORS

Treballadors amb cursos de seguretat i salut, molt ben formats, i actualitzats constantment. Els nostres treballadors Com a únic interlocutor, reuneix les tasques de disseny, fabricació i instal·lació. Els beneficis del nostre sistema de treball es perceben en cadascun dels nostres projectes.

Espot Cardós compta amb un sistema de Gestió integrada, certificat per Buerau Veritas, per gestionar correctament tots els àmbits de treballs de l’empresa. Ens assegurem del compliment adequat de totes les funcions de qualitat, medi ambient, seguretat i salut.

Recursos preventius formació en prevenció (60h), primers auxilis (obligatori i actualitzat cada 3 anys) formació i prevencio en paleteria, especifics de pintura, Treballs d’alçada, maneig de plataformes elevadores, treballs verticals, treballar en pont-grua, espais confinats (llocs de difícil accés o perillosos, tancats, etc.), Conductors de camions tenen cursos específics en conducció de camions. Seglers tenen cursos d’aplicació en fitosanitaris (per ensofatar, etc.)

Certificacions de qualitat

Gràcies al nostre sistema de gestió integrada estem qualificats amb els certificats més exigents del sector, els quals treballem per renovar any rere any.

Confien en nosaltres

Amb cada projecte realitzat, guanyem un client satisfet. Sent moltes les empreses que ja confien en nosaltres, us mostrem alguns exemples:

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.