INFRAESTRUCTURES HIDRÀULIQUES

Un dels distintius del Pallars Jussà i Sobirà, degut a la seva situació prepirinenca, és el gran nombre de preses i canals que recullen l’aigua de rius i pantans. El desgast continu que provoquen el clima i les temperatures fa que les preses necessitin un manteniment constant. Aquí és on entra Espot Cardós, aportant anys d’experiència en la millora, reparació i adequació de preses, canals i altres infraestructures hidràuliques.

Amb l’equip qualificat i la maquinària necessària, podem fer des de petits manteniments fins a grans reparacions en zones apartades i de difícil accés, mantenint la qualitat òptima d’aquestes estructures.

Revestiments i
impermeabilitzacions

Amb els millors mètodes d’impermeabilització, garantim el correcte funcionament de canals i preses construïdes amb qualsevol tipus de material o estructura, impedint la pèrdua d’aigua. També rehabilitem forats, esquerdes i desgasts que s’hagin pogut produir amb el contacte de l’aigua. Ens ocupem del manteniment constant d’aquestes infraestructures per mantenir-les en les condicions òptimes.

Reconstrucció
de canals

Duem a terme la reconstrucció íntegra de comportes, séquies de reg i trams de canals que hagin pogut patir alguna esllavissada o desperfecte. També fabriquem internament comportes de preses per la seva posterior instal·lació. Els nostres treballadors qualificats i la maquinària necessària ens fan capaços d’arribar a tots els espais de difícil accés per reparar les infraestructures malmeses i poder rehabilitar-les amb la màxima eficiència.

Millora i adequació de paraments de preses

Ens ocupem de la neteja, la reparació i el manteniment constant de canals, preses i tot tipus d’infraestructures hidràuliques per mantenir-les en les condicions òptimes. Rehabilitem de forma íntegra les baranes, comportes i estructures de les preses. Utilitzem injeccions per evitar futures esquerdes i ens encarreguem del buidament de la presa per netejar les brutícies i sediments que s’hi puguin dipositar.

Alguna presa del teu municipi necessita reparació?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les infraestructures hidràuliques que hem impermeabilitzat, reconstruït i millorat. Serà la teva la següent?

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.