MÉS SERVEIS

Una de les qualitats per excel·lència d’Espot Cardós és la polivalència en el nostre servei, la capacitat d’actuar en molts més àmbits que el de la construcció. Els anys d’experiència guanyats ens fan capaços de treballar en serveis molt diversos i amb la millor qualitat. És per això que volem arribar més enllà i ajudar-te en totes aquelles tasques que et puguin ser més costoses i que requereixen màquines o treballadors especials.

Comptem amb un seguit de serveis extra per dur a terme els teus projectes més específics:

Treballs en espais confinats

Estem certificats per dur a terme tot tipus de treballs en llocs de difícil accés, amb perill d’intoxicació, amb risc d’inal·lació de gasos i tots aquells considerats com a perillosos. Comptem amb el material de seguretat necessari i els treballadors qualificats per fer qualsevol tasca en aquests espais.

Treballs de neteja i viabilitat hivernal

Amb l’hivern arriben la neu i les gelades, impedint el pas en carrers, carreteres i edificis. Amb les nostres màquines llevaneus i vehicles 4x4 amb esparcidors de fundents amb molí acoblat al vehicle, podem treure la neu i el gel de davant de les cases o de tots els carrers i carreteres del municipi. Eliminació de neu, prevenció de gelades i manteniment de carrers, tant de forma íntegra com col·laborant amb els Ajuntaments.

Aplicació de fitosanitaris

Estem certificats per la compra de productes fitosanitaris i els nostres treballadors compten amb el carnet de fitosanitaris aplicadors per la manipulació i aplicació d’aquests productes. Netegem i tenim cura del bon manteniment d’espais amb l’aplicació d’herbicides i treballem en tot tipus de finques, carreteres, canals, estacions receptores i centrals elèctriques, entre d’altres.

Neteja i tala d’arbres amb trituració

Talem, netegem i eliminem aquelles rames o arbres que puguin ser molestos, dificultant l’accés als camins i/o zones de pas. Comptem amb màquines trituradores de troncs de fins a 27 cm, amb els quals podem triturar la fusta garantint una correcta neteja de la zona contractada.

Poda i tala d’arbres perillosos i neteja de parcel·les

Podem, talem o netegem arbres que siguin massa grans o que, per culpa de fortes tempestes o vents, hagin caigut en mig de carrers o llocs d’accés. A la vegada, també podem netejar parcel·les amb la retirada de males herbes i restes vegetals, desbrossaments i l’eliminació completa dels arbres, arrancant-los des de l’arrel.

Moviments de terres

Disposem de la maquinària necessària per dur a terme tot tipus d’excavacions, moviments o modificacions de terres i camins: excavacions per piscines, horts o fonaments d’una casa i terraplenats per aplanar i omplir aquestes excavacions o altres forats. Fem trencaments de roques i pedres, estabilitzacions de talussos, aplanaments de camins, paviments de terra i esculleres.

Execució de perforació de forats

Realitzem perforacions gràcies a una de les nostres màquines per excel·lència: la perforadora de corona de diamant. Amb ella i els nostres treballadors experts foraden murs, parets, sostres, baixants de desaigües, preses, canals i tot tipus d’espais i materials diferents, amb un diàmetre màxim de fins a 300 mm.

Lloguer de maquinària

Si necessites alguna màquina especial, nosaltres la posem a la vostra disposició per llogar-la! Disposem de tot tipus de maquinària gran, extensible i articulada, que es pot llogar per dies. El lloguer de maquinària es destina a ser utilitzat en treballs específics i més concrets, posant també a la teva disposició un dels nostres treballadors perquè ell mateix pugui utilitzar la màquina per tu.

Necessites un servei especial?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

>

Projectes relacionats

Aquests són alguns dels serveis extra que hem dut a terme per ajudar als nostres clients. Serà la teva necessitat el nostre pròxim projecte?

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.