CONSTRUCCIÓ D’OBRA NOVA

T’imagines la casa dels teus somnis? A Espot Cardós la podem fer realitat! Comptem amb un equip multidisciplinari preparat per començar les obres de la teva casa nova, construïda a mida i seguint estrictament els teus requeriments. Just com te l’imagines.

Els anys d’experiència ens posicionen com una constructora distingida per a l’execució integral de tot tipus d’habitatges. Fem construccions d’obra nova complint amb la màxima qualitat, seguretat, termini i pressupost establert.

Construcció i decoració al teu gust

Pensa com t’agradaria que fos l’espai on vols viure, explica’ns-ho i nosaltres ho farem realitat! A Espot Cardós t’oferim personalització i flexibilitat en cada projecte. Tu tries com vols que siguin els acabats de la teva casa i nosaltres ens adaptem a les teves necessitats. T’escoltem en tot moment per entendre les teves peticions i construir la casa amb la que sempre has somiat.

Claus
en mà

Estem 100% compromesos en treballar amb el teu projecte fins a tenir-lo completament acabat, perfecte per poder entrar-hi a viure al moment. A Espot Cardós treballem íntegrament en la construcció d’obra nova per poder enllestir el projecte i entregar-lo claus en mà. Tu despreocupa’t, nosaltres ens encarreguem de tota la construcció fins a l’últim detall.

Tot
tipus d’obra

Podem treballar en la construcció de tot tipus d’obres, més enllà de la residencial. Construïm des de cases unifamiliars, plurifamiliars, pisos, garatges, granges i tot tipus d’edificis. Ens adaptem a l’obra que necessitis. Explica’ns la teva idea de projecte i nosaltres la farem realitat!

Vols que construïm la teva casa a mida?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Projectes relacionats

Aquestes són algunes de les cases i edificis d’obra nova que hem realitzat en els últims anys. Serà casa teva la següent?

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.