REHABILITACIONS

Les rehabilitacions són, des dels inicis d’Espot Cardós, una de les nostres especialitzacions. L’experiència adquirida en el món de la construcció ens fa capaços d’obrar qualsevol rehabilitació: ens encarreguem de petites modificacions i reparacions, de rehabilitacions integrals i/o de manteniments. Treballem en cases particulars, edificis, sales, locals i habitatges de tot tipus.

Apostem per les rehabilitacions per tal de millorar els espais actuals i obtenir una major durabilitat en el temps.

COBERTES

Una de les qualitats més rellevants d’Espot Cardós és la capacitat de rehabilitar i millorar cobertes, amb treballadors especialitzats sobretot en cobertes de fusta i pissarra. Fem canvis de bigues i/o de tota l’estructura de la teulada, reparacions de goteres o forats, aïllaments tèrmics, impermeabilitzacions, afegits i tot tipus de modificacions.

FAÇANES

Treballem en la rehabilitació de tota mena de façanes: millora i protecció en l’estructura, revestiments, canvi de materials, aïllament de les parets, recuperar, cobrir i arreglar parts malmeses. També treballem en la construcció i rehabilitació de balcons, baranes, portes de garatge, finestres, vidres, persianes, porticons i altres elements que puguin trobar-se a la façana dels edificis.

REHABILITACIONS D'INTERIOR

Comptem amb treballadors especialitzats per realitzar les feines de paleta que es desenvolupen en l’interior d’una casa o edifici, així com el revestiment i la pintura. Fem reformes d’habitacions i de totes les sales de l’habitatge, podem crear falsos sostres, condicionar els espais per una millor il·luminació, fer revestiments i pintar les parets.

AÏLLAMENTS I IMPERMEABILITZACIONS

Realitzem aïllaments de cobertes i façanes, protegint l’edifici del fred i la calor. També impermeabilitzem cobertes, façanes, murs i tot tipus d’espais tancats per evitar l’entrada d’aigua i humitat a l’interior. Treballem en tot tipus d’espais i destaquem especialment els nostres arrebossats especials i envans pluvials.

NECESSITES UNA REFORMA O REHABILITACIÓ?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Projectes relacionats

Som especialistes en rehabilitacions: prem Aquestes són algunes de les reformes i rehabilitacions que hem realitzat en els últims anys. Serà la teva reforma la pròxima? els projectes per veure’ls detallats

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.