URBANITZACIÓ I OBRA CIVIL

Donem suport, treballem i col·laborem amb Ajuntaments, comunitats i entitats públiques per fer dels municipis un espai millor. I ho fem amb la construcció i el manteniment d’edificis públics, carrers, places, parcs i qualsevol tipus d’obra exterior o de caràcter civil. Creiem que els espais públics mereixen ser cuidats i oferim els serveis necessaris per garantir-ho.

Adaptem el municipi i millorem la seva urbanització, creant un entorn agradable i apte per la bona prosperitat i convivència de tots els seus habitants.

Urbanització integral de carrers

Garantim el manteniment de tots els carrers del municipi, asfaltant els carrers malmesos o habilitant-los des de zero, remodelant el terra o pintant les línies de senyalització urbana horitzontal i els passos de zebra.

Canalitzacions i millora de les xarxes de serveis

Estem capacitats per crear les xarxes de pas de serveis de tot el municipi per gaudir d’aigua potable, telefonia, electricitat urbana, gas i clavegueram. Sanegem, reparem i mantenim tots els sistemes i zones de pas de serveis bàsics, clavegueram, desaigües i canalitzacions.

Serralleria i estructures metàl·liques

Amb els nostres especialistes soldadors, podem fabricar i instal·lar baranes, portes, reixes, estructures, instal·lacions de suport, escales, passarel·les i tot tipus d’estructures amb metall o ferro. També reparem o instal·lem les estructures ja fetes.

Reconstrucció de murs

Duem a terme la construcció de murs, tant de pedra com de formigó, pel tancament o el reestructurament de carrers i carreteres, garantint la màxima durabilitat d’aquests. També fem la reconstrucció de murs que hagin pogut ser malmesos pel mal temps o el pas dels anys.

Arranjament de vials

Garantim la seguretat dels conductors amb el manteniment de carrers i carreteres: asfaltar forats, arreglar cunetes i substituir o instal·lar guarda-rails. També comptem amb l’experiència i les màquines necessàries per poder fabricar tanques, baranes i barreres de seguretat.

Mobiliari urbà

Col·locació, adequació i construcció de mobiliari públic per una millora de la urbanització general del municipi. Construïm places i parcs, col·loquem fonts, senyalitzacions urbanes, papereres, bancs i tot el que ens demanis.

Vols millorar els espais del teu municipi?

Explica'ns el que necesites i nosaltres ho farem realitat

Projectes relacionats

Aquestes són algunes obres civils i manteniments d’urbanització que hem realitzat en els últims anys. Vols que sigui el teu municipi el següent?

En Espot Cardós utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.